Vasstraat 11, Eygelshoven

Deze woning is verkocht!

In de verkoop staat deze nagenoeg geheel te moderniseren woning in Eygelshoven.

De woning is gelegen in de buurt Laura en ligt op een prima locatie, met ruime tuin, waarbij aan de voorzijde men een mooi uitzicht heeft op het groen.

Dit is echt een object voor iemand met gouden handjes of hulp krijgt van mensen met gouden handjes. Een groot aantal kozijnen zijn onlangs nog vernieuwd (kunstof met HR++) en ook is de zijgevel opnieuw gezandstraald en gevoegd. Van binnen is het verder geheel naar smaak te maken en eventueel de woonkamer/kamer nog te vergroten aan de achterzijde. 
Er is geen vaste trap naar de zolder alwaar een vrij nieuwe CV HR Ketel hangt (2014). Zolder dient geïsoleerd te worden, dak en dakgoten bevinden zich nog in een goede staat.

Eygelshoven heeft een Jumbo supermarkt en Kruidvat in haar dorpskern en natuurlijk de aanwezigheid van een bakker, slager. 
Op loopafstand bevinden zich ook 2 basisscholen en iedere zaterdag is er een gezellige markt in het centrum. 

Bovendien kunt u heerlijk wandelen in het aangrenzende Bergbos. 

De woning kenmerkt zich op de begane grond door een woonkamer van 6,70m x 4,00m, een gesloten keuken van 2,90m x 2,50m en een ruime entree van 3,70m x 2,00m.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, respectievelijk 4,60m x 3,60/2,50m; 3,80m x 2,77m en 2,70m x 2,77m. De badkamer is 2,50m x 1,90m maar wel te vergroten door een stuk van de grootste slaapkamer erbij te betrekken. 

Ook heeft de woning een proviand/berg kelder.

Je moet de woning eens rustig van binnen bekijken en de mogelijkheden ervan zien... zie je de mogelijkheden en ben je handig dan kun je er een schitterende woning van maken met een prima ligging. De woning is geheel ontruimd en kan ieder moment aanvaard worden.

Neem contact op met ons kantoor voor verdere vragen of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging.

  Lees de volledige omschrijving

Overige kenmerken

Status

Verkocht

Perceeloppervlakte

245 m²

Prijs

€110.000

Woningoppervlakte

75 m²

Type woning

2-onder-1 kapwoning

Slaapkamers

3

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

6

Bouwjaar

1951

Garage

Geen garage

Inhoud

343 m³

Tuin

Ja

Onderhoud

Redelijk

Energielabel

E

Aanvaarding

in overleg

Op de kaart