Putweg 33, Klimmen

Woning is verkocht


Nieuw in de verkoop deze hele ruime (ca. 835m³ inhoud) woning met 3 slaapkamers (resp. 15m², 12m² en 8m²), een ruime woonkamer (35m²), landelijke keuken (14m²), ruime badkamer van 8m², garage van 20m², diverse kelders en nog een ruime kamer/kantoorruimte van 16m² (die eenvoudig is te tranformeren naar een 4e slaapkamer).

De woning is gelegen in het rustige Klimmen en heeft een ruime oprit (ruimte voor 3 auto's) en een eigen garage. De mooie diepe tuin (met tuinhuis van 22m²) biedt veel mogelijkheden. Het perceel is maar liefst 605m² en de woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

De 4 kelderruimtes zijn respectievelijk 11m², 10,8m², 8m² en 6m² groot en biedt een tal van mogelijkheden qua gebruik.

Een woning die deels te moderniseren is, maar eenmaal gedaan dan heb je ook een pracht van een woning!

Kom eens vrijblijvend bezichtigen en laat je verrassen door deze mooie woning met schitterende mogelijkheden om er je eigen paleisje van te maken!


Uitsluitend te bezichtigen op afspraak. Nadere informatie over de woning is bij ons op te vragen. Betreft een 'stille' verkoop. Er zijn geen foto's van de binnenzijde van woning gemaakt. Woning is van binnen zeer netjes maar een aantal zaken zijn gedateerd en kunnen gemoderniseerd worden, dit moet niet. 

  Lees de volledige omschrijving

Overige kenmerken

Status

Verkocht

Perceeloppervlakte

605 m²

Prijs

€265.000

Woningoppervlakte

226 m²

Type woning

Vrijstaande woning

Slaapkamers

3

Soort woning

Eengezinswoning

Aantal kamers

6

Bouwjaar

1954

Garage

Naast de woning

Inhoud

835 m³

Tuin

Ja

Onderhoud

Goed

Energielabel

D

Aanvaarding

in overleg

Op de kaart